Pliki do pobrania

BADANIA - PRODUKTY BEZGLUTENOWE 2016

W załącznikach do pobrania protokoły z badań produktów bezglutenowych.

Certyfikat

LICENCJA MIĘDZYNARODOWEGO PRZEKREŚLONEGO KŁOSA DO POBRANIA!

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2016

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2016.

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2015

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2015.

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2014

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2014.

 
Andruty kakaowe

Andruty kakaowe

Tort Szwardzwaldzki

Tort Szwardzwaldzki

Babka 3 w 1

Babka 3 w 1

Tort mascarpone z maliną

Tort mascarpone z maliną

Tort kokosowy z rumem

Tort kokosowy z rumem

Drożdżówki sztukowe

Drożdżówki sztukowe

Tort słony karmel

Tort słony karmel

Tort Kawowy

Tort Kawowy

Tort mascarpone z cytryną

Tort mascarpone z cytryną

Tort Bananowy

Tort Bananowy

Pączek serowe

Pączek serowe

Tort czekoladowy

Tort czekoladowy

Tort Oreo

Tort Oreo

Tort babuni

Tort babuni

Tort truskawkowy z musem jogurtowym

Tort truskawkowy z musem jogurtowym

Sernik

Sernik

KANAPKA CROISSANT ZBOŻOWY Z TUŃCZYKIEM

KANAPKA CROISSANT ZBOŻOWY Z TUŃCZYKIEM

Strucel z makiem

Strucel z makiem

Chleb moje ziarno 350g

Chleb moje ziarno 350g

Cebularze

Cebularze

Chleb moje ziarno 350g

Chleb moje ziarno 350g

Rolada cassatte

Rolada cassatte

Amerykanki

Amerykanki

Pączek z nadzieniem morelowym

Pączek z nadzieniem morelowym