Pliki do pobrania
BADANIA BEZGLUTENOWE 2020
Badania produktów bezglutenowych w akredytowanym laboratorium w 2020 roku.
- Bagietka bezglutenowa[ 0.56MB ]
- Biszkopciki bezglutenowe[ 0.56MB ]
- Biszkopt bezglutenowy[ 0.56MB ]
- Bułka hamburgerowa bezglutenowa[ 0.56MB ]
- Bułka tarta bezglutenowa[ 0.56MB ]
- Chleb wieloziarnisty bezglutenowy[ 0.56MB ]
- Chleb z ziemniakami bezglutenowy[ 0.56MB ]
- Chleb zwykły bezglutenowy[ 0.56MB ]
- Ciasteczka kruche mix bezglutenowe[ 0.56MB ]
- Drożdżówki bezglutenowe[ 0.56MB ]
- Mufiny bezglutenowe[ 0.56MB ]
- Paszteciki bezglutenowe[ 0.56MB ]
- Pączki z marmoladą bezglutenowe[ 0.56MB ]
BADANIA BEZGLUTENOWE 2019
Badania produktów bezglutenowych w akredytowanym laboratorium w 2019 roku.
- Bułki wieloziarniste bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Bułki zwykłe bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Babeczki biszkoptowe bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Chleb gryczany bezglutenowy[ 0.32MB ]
- Chleb ciemny z ziarnami bezglutenowy[ 0.32MB ]
- Chleb na trzonie bezglutenowy[ 0.32MB ]
- Ciastka kruche z bakaliami bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Ciasto ciemne z wiśniami bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Ciasto jasne z owocami bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Kokosanki bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Spody do pizzy bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Sucharki bezglutenowe[ 0.32MB ]
- Tort kościerski bezglutenowy[ 0.32MB ]
- Tort śmietankowy bezglutenowy[ 0.32MB ]
- Tort z owocami bezglutenowy[ 0.32MB ]
BADANIA MIKROBIOLOGICZNE - LODY 2018
Dbając o bezpieczeństwo naszych klientów - cyklicznie badamy nasze produkty!
W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań lodów naszej produkcji.
- lody tradycyjne - baza biała[ 0.58MB ]
- lody świderki o smaku waniliowym[ 0.58MB ]
- lody świderki o smaku czekoladowym[ 0.58MB ]
BADANIA MIKROBIOLOGICZNE - CIASTA 2018
Dbając o bezpieczeństwo naszych klientów - cyklicznie badamy nasze produkty!
W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań ciast naszej produkcji.
- Ciasto z blachy domowej o smaku toffi[ 0.58MB ]
- Deserówka o smaku orzechowym[ 0.58MB ]
BADANIA - PRODUKTY BEZGLUTENOWE 2016
W załącznikach do pobrania protokoły z badań produktów bezglutenowych.
- Bagietka bezglutenowa[ 0.33MB ]
- Biszkopciki bezglutenowe[ 0.33MB ]
- Biszkopt bezglutenowy[ 0.33MB ]
- Chleb bezglutenowy ziemniaczany[ 0.33MB ]
- Chleb bezglutenowy zwykły[ 0.33MB ]
- Chleb bezglutenowy gryczany[ 0.33MB ]
- Drożdżówki bezglutenowe z owocami[ 0.33MB ]
- Paszteciki bezglutenowe[ 0.33MB ]
Certyfikat
LICENCJA MIĘDZYNARODOWEGO PRZEKREŚLONEGO KŁOSA DO POBRANIA!
- Certyfikat 2018[ 1.61MB ]
- CERTYFIKAT 2016 (1)[ 0.29MB ]
- CERTYFIKAT 2016 (2)[ 0.33MB ]
- CERTYFIKAT 2015[ 0.18MB ]
- CERTYFIKAT 2014[ 0.43MB ]
- CERTYFIKAT 2013[ 0.44MB ]
- CERTYFIKAT 2013 C.D.[ 0.36MB ]
BADANIA - PRODUKTY BEZGLUTENOWE 2015
W załącznikach do pobrania protokoły z badań produktów bezglutenowych.
- CHLEB ZWYKŁY BEZGLUTENOWY[ 0.62MB ]
- CHLEB GRYCZANY BEZGLUTENOWY[ 0.33MB ]
- CHLEB ZIEMNIACZANY BEZGLUTENOWY[ 0.62MB ]
- CHLEB WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY[ 0.33MB ]
- CHLEB NA TRZONIE BEZGLUTENOWY[ 0.47MB ]
- BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA[ 0.33MB ]
- BUŁKA HAMBURGEROWA BEZGLUTENOWA[ 0.33MB ]
- BUŁKI ZWYKŁE BEZGLUTENOWE[ 0.47MB ]
- BUŁKI WIELOZIARNISTE BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- CIASTKA KRUCHE BEZGLUTENOWE Z BAKALIAMI[ 0.33MB ]
- CIASTKA DOMOWE BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- CIASTO JOGURTOWE Z OWOCAMI BEZGLUTENOWE[ 0.47MB ]
- CIASTO BEZGLUTENOWE KARMELOWO-KAWOWE[ 0.33MB ]
- CIASTO BEZGLUTENOWE Z GALARETKĄ[ 0.33MB ]
- PĄCZKI BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- BAGIETKA BEZGLUTENOWA[ 0.34MB ]
- SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE[ 0.47MB ]
- BABECZKI BEZGLUTENOWE[ 0.47MB ]
- BISZKOPCIKI BEZGLUTENOWE[ 0.62MB ]
- DROŻDŻÓWKA Z OWOCAMI BEZGLUTENOWA[ 0.62MB ]
- MUFINKI BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- LODY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- LODY ŚMIETANKOWE BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
- LODY TRUSKAWKOWE BEZGLUTENOWE[ 0.33MB ]
BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2016
Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2016.
- CIASTA - CIASTO DOMOWE WZ KRÓLEWSKA[ 0.33MB ]
- CIASTA - CIASTO DOMOWE 3BIT [ 0.33MB ]
- LODY - BAZA BIAŁA[ 0.33MB ]
- LODY - SORBET[ 0.33MB ]
BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2015
Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2015.
- LODY - BAZA BIAŁA[ 0.33MB ]
- LODY - SORBET CYTRYNA[ 0.33MB ]
- CIASTO DOMOWE CHAŁWA LUCEK[ 0.33MB ]
- TORT NA B. ŚMIETANIE[ 0.33MB ]
BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2014
Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2014.
- LODY - BAZA BIAŁA[ 0.10MB ] - badanie mikrobiologiczne
- LODY - SORBET[ 0.10MB ] - badanie mikrobiologiczne
- CIASTA - CIASTO DOMOWE WUZETKA[ 0.11MB ] - badanie mikrobiologiczne
- CIASTA - TORT CZEKOLADOWY[ 0.11MB ] - badanie mikrobiologiczne